In juni 2021 nam Esther contact met mij op, ze wil graag mooie en spontane gezinsfoto's laten maken op een avond bij zonsondergang op het strand. Ik was natuurlijk direct enthousiast! Zoals jullie misschien wel gelezen hebben in 'even voorstellen' is het strand mijn favoriete plek om te komen en een prachtige zonsondergang op het strand mét een mooi gezin én mijn camera, dat is voor mij gewoon een stukje 'hapiness' :) hihi


We planden een datum en spraken een locatie af, maar... in verband met de drukte rondom de verhuizing van dit mooie gezinnetje en wat andere omstandigheden kwam de shoot in augustus tóch niet helemaal lekker uit en besloten we de shoot even een jaartje vooruit te schuiven. En zo stonden we, iets meer dan een jaar na ons eerste mailcontact, uiteindelijk toch op een prachtige zomeravond op het strand van Hoek van Holland om alsnóg die mooi en spontane gezinsfoto's te maken met elkaar! En dát is gelukt! Er werd gewandeld, gedanst, gelachen, geknuffeld, gerend, gespeeld, geslingerd, gesprongen en gespetterd en het resultaat is écht waanzinnig geworden!


Ik ben super blij dat ik een aantal foto's met jullie mag delen van deze prachtige golden hour shoot! Ik had die avond mijn oudste dochter meegenomen om, waar nodig, een handje te kunnen helpen en die heeft ook wat toffe behind-the-scene foto's gemaakt van deze leuke gezinsshoot!