Gezinnen & Families

Spontane, ongedwongen, frisse, kleurrijke en vrolijke foto's!

Jouw gezin en je familie is één van de meest waardevolle dingen in jouw leven! De mooie en kostbare momenten met elkaar zijn het waard om vast te leggen voor later! Ik vind het leuk om jullie op een spontane en ongedwongen manier vast te leggen met elkaar en met mijn frisse & tijdloze stijl kunnen jullie nog járen nagenieten van de prachtige foto's!

Ik ga héél graag met jullie op stap om mooie herinneringen te maken!

Boek hier je shoot!

Wat kun je verwachten?


Tijdens een gezinsshoot of familieshoot ga ik met jullie op stap naar een locatie naar jullie keuze. Meestal spreek ik met jullie af in de buurt van de parkeerplaats en lopen we samen naar de shootlocatie, dit wandelingetje is voor mij een mooi moment om jullie alvast een beetje te leren kennen zónder camera! ;) In overleg kies ik met jullie een plekje uit waar we onze spullen neerleggen en dan gaan we lekker aan de slag!


  • Familieshoot

Bij een familieshoot maken we natuurlijk foto's met de héle familie, maar ook heel veel andere leuke combinaties; alle kleinkinderen met elkaar, opa en oma er bij, opa en oma met hun eigen kinderen, eigen kinderen met partners, foto's per gezin, foto's per stel, broers en zussen met elkaar, generatiefoto's, portretjes...


Hoe ik precies te werk ga tijdens jullie shoot is afhankelijk van een aantal factoren: de grootte van de familie, de leeftijden van de kids, de ruimte op de shootlocatie én het weer! Ik vind het leuk om zo veel mogelijk op een 'spontane en ongedwongen' manier foto's te maken, maar soms blijft de 'ouderwetse manier' om iedereen even een plekje te geven en de groep op een leuke manier in elkaar te puzzelen tóch de beste manier om iedereen mooi en goed in beeld te krijgen! ;) Uiteraard vind ik het dan wel leuk om nog her en der te wisselen van plekje en achtergrond! En... als we alle combinaties gemaakt hebben en er is nog tijd en zin, dan maak ik ook héél gráág nog wat heerlijk spontane foto's terwijl jullie als familie nog even gewoon lekker 'ongeregisseerd' kletsen, spelen en met elkaar optrekken.


  • Gezinsshoot

Bij een gezinsshoot zijn er natuurlijk veel minder combinaties dan bij een familieshoot. Bij een gezinsshoot ligt de focus daarom ook iets meer op het samen zijn; familytime; lekker wandelen, spelen, genieten, lol maken en knuffelen. Het is mijn doel om jullie als gezin zo mooi mogelijk op de foto te zetten: zoals jullie écht zijn.


Reserveren


Zijn jullie enthousiast en willen jullie je plekje reserveren?


• Voor gezinnen en families kun je kiezen uit onderstaande pakketten. Hieronder kun je zien wat de verschillen zijn en kun je ontdekken welk pakket het beste aansluit bij jullie gezelschap en wensen!


• Als jullie een pakket gekozen hebben, kunnen jullie in mijn online agenda het juiste pakket selecteren en een datum reserveren.


• Jullie ontvangen een automatische bevestiging via de mail en zodra ik jullie reservering gecheckt heb, neem ik persoonlijk contact met jullie op om alles te bevestigen.


• Zodra alles definitief is ontvangen jullie de rest van de info ter voorbereiding op de shoot zoals inspiratie voor de locatie, kledingtips en andere leuke en praktische tips ter voorbereiding op de shoot.

Familieshoot strand hoek van holland

Basis

± 45 - 60 min fotografie
15 foto's naar keuze
Max. 5 personen
________
De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery.

incl. publicatiekorting:

€ 300,-

Standaard

± 60 - 75 min fotografie
incl. 20 foto's naar keuze
Max. 8 personen
________
De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery.

incl. publicatiekorting:

€ 375,-

Premium

± 1,5 uur fotografie
incl. 30 foto's naar keuze
Max. 15 personen
________
De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery.

incl. publicatiekorting:

€ 475,-

Let op: In alle pakketprijzen is standaard een 'Publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 50,- voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit aangeven in jullie reservering en komt deze korting te vervallen • Op zondag & feestdagen reken ik een toeslag van € 50,-

Overige kosten & Korting

Extra Personen

Extra foto's

Reiskosten

Zon- & Feestdagen

Publicatiekorting

USB-stick

Photoshop verzoekjes

Overige kosten & Korting

Extra Personen

Past een bepaald pakket qua tijd en/of aantal foto's precies bij jullie wensen maar zijn jullie met méér personen? Dan is het mogelijk om het gekozen pakket uit te breiden met € 20,- per persoon. Het aantal foto's van het pakket blijft dan hetzelfde en qua tijd kijk ik even wat er nodig is.

Extra foto's

Bij elk pakket zijn een x aantal foto's in hoge resolutie inbegrepen. Uiteraard is het mogelijk om achteraf méér foto's uit te kiezen! 1 foto extra begint bij € 14,- per stuk, maar hoe meer foto's jullie extra willen, hoe goedkoper ze worden! De korting kan oplopen tot € 7,50 per stuk. Jullie ontvangen hierover meer info als ik jullie de voorselectie mail.

Reiskosten

Binnen een straal van 10 km vanaf mijn woonadres zijn de reiskosten inbegrepen. Uiteraard vind ik het ook geen probleem om ietsjes verder te reizen. In dit geval reken ik € 1,- per extra kilometer.

Zon- & Feestdagen

Op zondag en feesdagen reken ik een toeslag van € 50,-

Publicatiekorting

In alle pakketprijzen is standaard een leuke 'publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 50,- voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit aangeven bij de laatste vraag in het contactformulier voor jullie reservering en komt de korting te vervallen.

USB-stick

Jullie ontvangen de foto's standaard in een Online Gallery waar jullie de foto's (onbeperkt) kunnen downloaden, maar het is ook mogelijk om de foto's daarbij ook op USB te ontvangen. De kosten hiervoor zijn € 20,- per stuk incl. verzendkosten.

Photoshop verzoekjes

Heb jij een speciaal Photoshop verzoekje of bijvoorbeeld hulp nodig om een mooie collage te maken, dan is dat mogelijk voor € 50,- incl. btw per uur. Ik kan meestal van tevoren wel een aardige schatting maken van hoeveel tijd een 'Photoshop verzoekje' gaat kosten.