Lifestyle Newborn

Puur, ontspannen & ongedwongen

De eerste periode na de geboorte van jullie wondertje is een hele bijzondere periode, daarom is het enorm waardevol om dit mooi vast te laten leggen! Waarschijnlijk maken jullie zelf ook wel wat foto’s, maar hoe mooi is het om een prachtige complete reportage te ontvangen van hoe jullie dit nieuwe familiegeluk met elkaar beleven?! Geen losse 'kijk-eens-naar-de-camera' kiekjes maar liefdevolle beelden van jullie als compleet gezin bij jullie thuis.

Boek hier je shoot!

Wat kun je verwachten?

Ik kom in de 2e of 3 week na de geboorte van jullie kindje bij jullie thuis om een prachtige lifestyle reportage te maken. Dit houd in dat ik jullie als gezinnetje en de baby zo 'natuurlijk mogelijk' fotografeer. Het échte en realistische gezinsgeluk met een heel klein beetje aansturing en tips om tot een mooi eindresultaat te komen!

Het idee is dat jullie uiteindelijk een complete reportage ontvangen waarin je een goed beeld krijgt van hoe het was in die eerste periode na de geboorte van jullie kleine: Ik neem geen doeken en props mee en leg de baby niet in van die 'newborn-poses' met verschillende achtergronden, outfits en haarbandjes oid maar ik maak een aantal 'lifestyle' beelden van jullie gezinnetje op wat fijne plekjes in jullie huis op een ontspannen en ongedwongen manier; foto's met papa, foto's met mama, met eventuele broertjes en zusjes en uiteraard ook wat mooie mooie portretjes van de kleine en detail-foto’s met mijn macro lens van handjes, voetjes, wimpertjes enz met een rustige achtergrond. Heeft de kleine nog een schoon luiertje of voeding nodig tussendoor? Dan is dat geen probleem, eventueel maak ik daar ook wat foto's van en fotografeer ik tussendoor nog wat details in het kamertje, de versiering van it's a boy of girl en natuurlijk wat kaartjes en kadootjes die er staan voor de kleine.


Reserveren


• Voor een lifestyle newborn reportage kun je kiezen uit het standaard en premium pakket. Hieronder kun je zien wat de verschillen zijn en kun je ontdekken welk pakket het beste aansluit bij jullie wensen! Het basis pakket is helaas te klein voor een newborn reportage.


• Als jullie een pakket gekozen hebben, kunnen jullie in mijn online agenda het standaard óf premium pakket selecteren en dan een datum reserveren die zo dicht mogelijk bij de uitgerekende datum ligt. In het bericht kunnen jullie dan aangeven dat dit de uitgerekende datum is.


• Jullie ontvangen een automatische bevestiging via de mail en zodra ik jullie reservering gecheckt heb, neem ik persoonlijk contact met jullie op om alles te bevestigen en verander ik jullie reservering in mijn agenda in een aantekening van de uitgerekende datum en ontvangen jullie de rest van de info ter voorbereiding op de shoot.


• Zodra jullie kleine geboren is, sturen jullie mij zo snel mogelijk een mailtje of appje en geven jullie aan wanneer het uitkomt als ik bij jullie langs kom en maken we een definitieve afspraak voor de newbornshoot en dan verander ik de eerdere reservering in een nieuwe datum en tijd!

Standaard

Lifestyle Newborn
± 90 min fotografie
incl. 30 foto's naar keuze
________
De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery.

incl. publicatiekorting:

€ 300,-

Premium

Lifestyle Newborn
± 120 min fotografie
incl. 45 foto's naar keuze

________

De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery.

incl. publicatiekorting:

€ 400,-

Let op: In alle pakketprijzen is standaard een 'Publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 50,- voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit aangeven in jullie reservering en komt deze korting te vervallen • Op zondag & feestdagen reken ik een toeslag van € 50,-

Overige kosten & Korting

Reiskosten

Extra foto's

USB-stick

Extra Personen - Upgrade

Photoshop verzoekjes

Zon- & Feestdagen

Publicatiekorting

Overige kosten & Korting

Reiskosten

Binnen een straal van 10 km vanaf mijn woonadres zijn de reiskosten inbegrepen. Uiteraard vind ik het ook geen probleem om ietsjes verder te reizen. In dit geval reken ik € 1,- per extra kilometer.

Extra foto's

Er zijn standaard een x aantal foto's per pakket inbegrepen, maar als jullie méér foto's leuk vinden, dan kun je extra foto's bijkopen voor € 12,50 per stuk!

USB-stick

Jullie ontvangen de foto's standaard in een Online Gallery waar jullie de foto's (onbeperkt) kunnen downloaden, maar het is ook mogelijk om de foto's daarbij ook op USB te ontvangen. De kosten hiervoor zijn € 15,- per stuk incl. verzendkosten.

Extra Personen - Upgrade

Het maximum aantal personen per pakket heeft vooral te maken met de shoottijd die ik per pakket berekend heb. Ben je net met 1 of 2 personen meer en is een heel pakket hoger niet wat je wil? Dan is het eventueel mogelijk om de tijd van een pakket te 'upgraden' voor € 25,- per kwartier. Het aantal foto's blijft dan hetzelfde. Neem vtv even contact met mij op om de mogelijkheden voor jullie situatie te bespreken.

Photoshop verzoekjes

Heb jij een speciaal Photoshop verzoekje of bijvoorbeeld hulp nodig om een mooie collage te maken, dan is dat mogelijk voor € 50,- incl. btw per uur. Ik kan meestal van tevoren wel een aardige schatting maken van hoeveel tijd een 'Photoshop verzoekje' gaat kosten.

Zon- & Feestdagen

Op zondag en feesdagen reken ik een toeslag van € 50,-

Publicatiekorting

In alle pakketprijzen is standaard een leuke 'publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 50,- voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit aangeven bij de laatste vraag in het contactformulier voor jullie reservering.