Veelgestelde Vragen


Ik hoop jullie natuurlijk op mijn website zo goed mogelijk te informeren over wat jullie kunnen verwachten als jullie bij mij een shoot boeken. Uiteraard kunnen er nog wel wat vragen hier en daar ontstaan. Hiervoor heb ik even een overzichtje gemaakt voor jullie met de vragen die ik over het algemeen het meeste krijg en een aantal waarvan ik zélf denk dat het nog handig is om ze nog even te noemen.

Veelgestelde vragen

Heb je kledingtips voor ons?

Heb je nog leuke ideetjes qua locatie?

Hoe laat spreken we af?

Hoe lang duurt het voor ik de foto's ontvang?

Wat bedoel je met 'foto's naar keuze'?

Kan ik zelf mijn foto's afdrukken?

Kan ik de foto's ook op USB krijgen?

Ik ben met 1 of 2 personen te veel, móet ik dan een pakket hoger nemen?

Photoshop Verzoekjes

Wat is publicatiekorting?

Veelgestelde vragen

Heb je kledingtips voor ons?

Ja zéker! Zodra jullie je shoot geboekt hebben bij mij, ontvangen jullie van mij een linkje ter voorbereiding op de fotoshoot waarin ik onder andere kledingtips met jullie deel!

Heb je nog leuke ideetjes qua locatie?

Ik heb een aantal leuke locaties in de regio waar ik heel graag shoot zoals het strand, het klauterwoud en het prinsenbos. Zodra jullie je shoot geboekt hebben bij mij, ontvangen jullie van mij een linkje ter voorbereiding op de fotoshoot waar ik een aantal 'lookbooks' heb gemaakt per locatie om jullie een indruk te geven van wat jullie kunnen verwachten.

Hoe laat spreken we af?

Om jullie de mooiste foto's te kunnen leveren shoot ik liefst vroeg in de ochtend óf aan het einde van de dag. Dit heeft alles te maken met de stand van de zon en het licht wat het beste past bij mijn stijl qua fotografie. Uiteraard proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met slaapjes van kindjes, maar... uitslapende puberkindjes hebben stiekem een beetje pech... alles voor het 'perfecte plaatje' 🤪

Hoe lang duurt het voor ik de foto's ontvang?

Binnen ± 2 weken ontvangen jullie een online gallery met een voorselectie van de foto's die ik gemaakt heb en kunnen jullie zelf de foto's uitkiezen die jullie het allermooist vinden. Deze zal ik dan binnen ± 2 weken zorgvuldig en professioneel nabewerken om er een heel mooi geheel van te maken voor jullie. Zodra ik de foto's klaar heb, ontvangen jullie deze van mij in een nieuwe Online Gallery waar jullie de foto's zelf in hoge resolutie kunnen downloaden. Deze levertijden zijn buiten schoolvakanties.

Wat bedoel je met 'foto's naar keuze'?

Binnen ± 2 weken na de shoot ontvangen jullie een link naar jullie persoonlijke online gallery met een voorselectie van de foto's. Jullie kunnen in deze gallery dmv een 'hartjes systeem' zélf de foto's uitkiezen die jullie het allermooist vinden en deze zal ik dan zorgvuldig en professioneel nabewerken om er een heel mooi geheel van te maken voor jullie. Zodra ik de foto's klaar heb, ontvangen jullie deze van mij in een nieuwe Online Gallery waar jullie de foto's zelf in hoge resolutie kunnen downloaden.

Kan ik zelf mijn foto's afdrukken?

Ja! Jullie ontvangen van mij de foto's in hoge resolutie, dus jullie kunnen zelf een leverancier uitkiezen waar jullie je foto's en/of vergrotingen willen af laten drukken!

Kan ik de foto's ook op USB krijgen?

Yes! Dat kan! Een USB voorzien van mijn logo kan bij de shoot bijbesteld worden voor € 15,- per stuk incl. verzendkosten.

Ik ben met 1 of 2 personen te veel, móet ik dan een pakket hoger nemen?

Het maximum aantal personen heeft vooral te maken met de shoottijd die ik per pakket berekend heb. Het is mogelijk om de tijd van een lager pakket te 'upgraden' voor € 25,- per kwartier. Het aantal foto's blijft dan hetzelfde. Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor jullie situatie te bespreken.

Photoshop Verzoekjes

Heb jij een speciaal Photoshop verzoekje, speciale bewerking in gedachten of bijvoorbeeld hulp nodig om een mooie collage te maken, dan is dat mogelijk voor € 50,- incl. btw per uur.

Wat is publicatiekorting?

In alle pakketprijzen is standaard een 'Publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 50,- voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit aangeven bij jullie reservering en komt deze korting te vervallen.