Bedrijfsfotografie

uw bedrijf in beeld

Een sfeervolle beeldbank voor op uw website en op social media... een reportage op de werkvloer... een mooi fotoverslag van een tof evenement dat jullie georganiseerd hebben of een overzicht met mooie portretfoto's van uw personeel... Foto's zijn súper belangrijk om uw (potentiële) klanten een goede indruk te geven van uw bedrijf en professionele foto's zijn daarom súper waardevol!

boek hier uw bedrijfsreportage

Wat kunt u verwachten?


Bij een bedrijfsreportage probeer ik het verhaal van jullie bedrijf zo mooi mogelijk in beeld te brengen; werkende mensen, producten, het pand, portretten, spullen waar jullie mee werken enz. Uiteraard hebben we van tevoren contact over wat hierin jullie wensen zijn en denk ik graag met jullie mee hoe we jullie bedrijf zo mooi mogelijk in beeld kunnen brengen.


Bedrijfsreportages zijn er in allerlei soorten en vormen, daarom is het vrij lastig om hier een standaard prijskaartje aan te hangen. Maar om jullie toch een beetje een idee te geven van de mogelijkheden en investering heb ik toch mijn best gedaan om 2 pakketten te maken waar jullie uit kunnen kiezen.

Reserveren


• Voor een bedrijfsreportage is het mogelijk om te kiezen uit het standaard of premium pakket zoals hieronder beschreven of een combinatie of meervoud hiervan als ik bijvoorbeeld op verschillende dagen bij u langs kom. Hieronder kunt u zien wat de verschillen zijn en ontdekken welk pakket het beste aansluit bij uw wensen.


• Als u een pakket gekozen heeft, kunt u in mijn online agenda de bedrijfsreportage selecteren en een datum reserveren. In de aanvraag kunt u aangeven of u een standaard of premium pakket wil boeken, maar uiteraard kunnen we dit ook nog later wijzigen als dit nodig blijkt en het tijdstip kan evt ook in overleg gewijzigd worden.


• U ontvangt een automatische bevestiging via de mail en zodra ik uw reservering ontvangen heb, neem ik persoonlijk contact met u op om verdere details over uw reportage door te nemen.

Standaard

Contact vtv over jullie wensen
Meedenken 'plan van aanpak'
Voorbereidingen ter plaatse
± 1 uur fotografie
Ruime voorselectie in Online Gallery
20 foto's naar keuze **
Max. 5 personen

incl. publicatiekorting:

€ 375,- *

Premium

Contact vtv over jullie wensen
Meedenken 'plan van aanpak'
Voorbereidingen ter plaatse
± 2 uur fotografie
Ruime voorselectie in Online Gallery
30 foto's naar keuze **
Max. 10 personen

incl. publicatiekorting:

€ 550,-

Let op: * Prijzen zijn excl. BTW - ** De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery. In alle pakketprijzen is standaard een 'Publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 50,- excl btw voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit aangeven in jullie reservering en komt deze korting te vervallen • Op zondag & feestdagen reken ik een toeslag van € 50,-

Standaard of Premium


Om het juiste pakket te kiezen, kijken we in eerste instantie naar jullie wensen en maken we een schatting van het aantal foto's dat jullie ongeveer nodig hebben. Bij beide pakketten is een x aantal foto's en een bepaalde tijd inbegrepen. Het is natuurlijk mogelijk dat we voor jullie reportage niet 'live' fotograferen maar dingen meer 'in scene' zullen zetten. Dan hebben we waarschijnlijk wel iets meer tijd nodig om tot het juiste resultaat te komen en dan is het mogelijk om het pakket te upgraden (op basis van nacalculatie) voor € 37,50,- per kwartier. Als jullie achteraf meer foto's willen dan in het pakket inbegrepen, dan is dit uiteraard óók mogelijk voor € 12,50 per foto extra. Reiskosten zijn niet in de prijs inbegrepen, hiervoor reken ik € 1,- per kilometer. Prijzen zijn excl. BTW.


ZZP'er


Voor ZZP'ers heb ik eventueel ook nog het basis pakket, dit is niet geschikt voor complete bedrijfsreportages, máár eventueel wél voor een branding shoot op locatie voor ZZP'ers. Dit pakket is inclusief ± 45 min fotografie, 15 foto's naar keuze professioneel nabewerkt voor € 300,- excl. BTW en reiskosten.


Portretten & Groepsfoto's


Wilt u voor op uw website of andere doeleinden graag alléén een portretfoto van al uw personeel laten maken? Dan kom ik graag bij u langs op locatie om iedereen er mooi op te zetten! U kunt kiezen voor een witte of zwarte achtergrond die ik standaard meeneem óf in overleg een andere mooie fotogenieke achtergrond bij u in het pand!


Portretshoots zijn mogelijk vanaf € 300,- excl. BTW tot 5 medewerkers (incl. 2 foto's p.p naar keuze in HR). Per extra persoon komt er € 25,- bij. Wilt u een combinatie van portretfoto's en groepsfoto's? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Groepsfoto's zijn alleen niet mogelijk op mijn achtergrond, hiervoor zullen we samen naar een geschikte achtergrond kijken. Groepen tot 10 personen € 25,- per groep (1 foto in HR inbegrepen) Uiteraard zijn grotere groepen ook mogelijk > prijs op aanvraag. Prijzen zijn excl. BTW.


Overige kosten & Korting

Reiskosten

Extra foto's

USB-stick

Tijd upgrade

Photoshop verzoekjes

Publicatiekorting

Overige kosten & Korting

Reiskosten

Reiskosten zijn niet in de prijs inbegrepen, hiervoor reken ik € 1,- per kilometer excl. BTW

Extra foto's

Bij elk pakket zijn een x aantal foto's in hoge resolutie inbegrepen, maar uiteraard is het achteraf ook mogelijk om méér foto's bij te bestellen! Meer informatie hierover ontvangen jullie in de mail zodra jullie de online gallery met de voorselectie van mij ontvangen.

USB-stick

U ontvangt de foto's standaard in een Online Gallery waar u de foto's (onbeperkt) kunnen downloaden, maar het is ook mogelijk om de foto's daar naast ook op USB te ontvangen. De kosten hiervoor zijn € 20,- per stuk incl. verzendkosten en excl. BTW

Tijd upgrade

Als we bij een fotoshoot meer tijd nodig hebben om tot het juiste resultaat te komen dan dat in een pakket inbegrepen is, dan is het mogelijk om (op basis van nacalculatie) het pakket te upgraden met € 37,50 per kwartier.

Photoshop verzoekjes

Mochten jullie nog speciale Photoshop verzoekjes hebben, dan is dit mogelijk voor € 50,- excl. btw per uur. Ik kan meestal van tevoren wel een aardige schatting maken van hoeveel tijd een 'Photoshop verzoekje' gaat kosten.

Publicatiekorting

In alle pakketprijzen is standaard een 'Publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 50,- excl. BTW voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit aangeven bij jullie reservering en komt deze korting te vervallen.