Yes! Leuk dat je interesse hebt!


Wat super leuk dat je interesse hebt in een shoot! Als je het formulier hieronder in vult, dan ga ik mijn best doen om zo snel mogelijk te reageren op je aanvraag! Hou ook even je spam-box in de gaten, het komt regelmatig voor dat mijn reactie daarin beland!


Zoals je in mijn portfolio wel kan zien, fotografeer ik veel buiten in de natuur. Omdat het in de herfst en winter nogal onvoorspelbaar kan zijn wat het weer betreft, plan ik de buitenshoots daarom zo veel mogelijk van maart tot en met oktober. Lifestyle Newborn, Lifestyle@Home en een reportage van bijzondere gelegenheden zijn natuurlijk wel gewoon mogelijk in alle maanden!


Ik plan zo nu en dan ook een dagje minishoots in, heb je hier interesse in? Volg mij dan op instagram en/of facebook, hier zal ik de data en info over de minishoots publiceren! Wil je hierover eerst meer lezen? Kijk dan op de speciale pagina voor minishoots!


Let op: De aanvraag via het contactformulier is vrijblijvend, maar op het moment dat ik de datum, met jullie instemming, voor jullie reserveer is deze overeenkomst bindend en gelden de Annuleringsvoorwaarden zoals beschreven onder het kopje ‘Annulering‘ en in de Algemene Voorwaarden.

* Het Basis pakket is helaas niet geschikt voor een lifestyle newborn of lifestyle@home reportage.

* onder voorbehoud van beschikbaarheid

In alle pakketprijzen is standaard een 'publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 75,- voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit hierboven aangeven en komt de korting te vervallen.