Yes! Leuk dat je interesse hebt!

Wat super leuk dat je contact met mij op wil nemen om te kijken of ik wat voor jullie kan betekenen qua fotografie! Als je het formulier hiernaast (of op telefoons hieronder) in wil vullen, dan ga ik mijn best doen om zo snel mogelijk te reageren op je aanvraag! Hou ook even je spam-box in de gaten, het komt regelmatig voor dat mijn reactie daarin beland!

Zoals je in mijn portfolio wel kan zien, fotografeer ik het liefst buiten in de natuur. Omdat het in de herfst en winter nogal onvoorspelbaar kan zijn wat het weer betreft, plan ik de fotoshoots liefst zo veel mogelijk van april tot en met oktober. Uitzonderingen voor bijzondere gelegenheden zijn in overleg mogelijk!

Ik plan ook zo nu en dan een dagje minishoots in, heb je hier interesse in? Volg mij dan op instagram en/of facebook, hier zal ik de data en info over de minishoots publiceren! Wil je hierover eerst meer lezen? Kijk dan op de speciale pagina voor minishoots!

Let op: De aanvraag via het contactformulier is vrijblijvend, maar op het moment dat ik de datum, met uw instemming, voor u reserveer is deze overeenkomst bindend en gelden de Annuleringsvoorwaarden zoals beschreven onder het kopje ‘Annulering‘ en in de Algemene Voorwaarden.

Met het boeken van een shoot geef je automatisch toestemming om de foto's te delen via sociale kanalen en de website zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden. Liever niet? Laat het even schriftelijk weten bij de reservering.

*Onder voorbehoud van beschikbaarheid