About me


Hi! Ik ben Pauline, 37 jaar oud en werkzaam als fotograaf in en rondom Maassluis! Ik ben al vanaf mijn 15e heel happy met mijn eerste échte vriendje; Otto, we zijn inmiddels al bijna 15 jaar getrouwd en hebben samen 3 prachtige dochters van 14, 11 en 9 jaar oud. Naast onze heerlijke 3 meiden hebben we ook een kat; Puffy en een hond; Mylo! Al met al een gezellige boel dus bij ons thuis!


En die 'gezellige boel' past ook bij mijn werkwijze als fotografe; vooral niet te stijf en geposeerd, lekker losjes, spontaan en ongedwongen en vooral; échte momentjes, zoals júllie zijn! Ik fotografeer jullie het liefst lekker buiten in de natuur op een plek die het beste bij jullie naar boven haalt!

Hobby's & Passies

Naast ons gezin en werk hou ik me best veel bezig met sport & gezondheid; lekker ff knallen met gewichten in de sportschool, een flink eind fietsen op m'n stoere mountainbike, een lekker rondje hardlopen of een heerlijke wandeling (met de hond) in een mooie omgeving! Al dat bewegen doe ik natuurlijk niet voor niks want ik ben stiekem ook meer dan dol op lekker (on)gezond eten en heb ook al m'n leven lang 'last' van een maatje meer! ;)

Mijn favoriete plek om even heerlijk te genieten en tot rust te komen is het strand... of het nou een bloedhete zomerdag is, een stormachtige herfstdag, een koude winterdag of een zonnige voorjaarsdag... ik kom er héél graag en dan kom ik gelijk op iets anders waar ik énorm van kan genieten; een prachtige zonsondergang... liefst natuurlijk op een mooie plek met fantastisch uitzicht, aangename temperatuur, heel romantisch met m'n man en eventueel kids, een lekker koud glaasje Moscato d'Asti... én.... natuurlijk m'n camera!!! haha Al deze dingen komen niet héél vaak samen, maar wel minstens 1 keer per jaar in Toscane waar we al 8 jaar lang elke zomer genieten met het gezin van 2 weekjes heerlijke zomervakantie!

© Pauline Stienstra Photography - Sunset Baratti Tuscany
© Pauline Stienstra Photography - Sunset Baratti Tuscany
© Pauline Stienstra Photography - Sunset Baratti Tuscany

Op de bank hangen en netflix kijken is, helaas voor mijn man, niet echt mijn ding, ik zit liever achter m'n iMac foto's te bewerken of fotoalbums te maken :) Of heerlijk een beetje surfen op het internet, online shoppen, ideetjes doen voor alles en nog wat op pinterest, social media óf ik ben weer eens bezig met het plannen van een metamorfose ergens in huis... want ook dát vind ik super leuk om te doen!

Otto & Pauline Stienstra

Persoonlijkheid

Ik ben een super enthousiaste, energieke, extroverte, warme, spontane en gezellige persoonlijkheid en met deze karaktereigenschappen doe ik altijd enorm mijn best om iedereen zo mooi, leuk en spontaan mogelijk op de foto te zetten en mijn frisse, kleurrijke en tijdloze manier van nabewerken maakt het eindresultaat een feestje om naar te kijken!!!