^ Foto: Elise Rachelle Fotografie

About me

Hi! Ik ben Pauline, 35 jaar oud en parttime werkzaam als fotograaf! Ik ben inmiddels al bijna 20 jaar heel gelukkig met mijn lieve fantastische man! Yeap... als je ff snel rekent, kom je er achter dat ik 15 was toen we verkering kregen en we zijn inmiddels zelfs al 12,5 jaar getrouwd en nog steeds héél blij met elkaar. Samen zijn we papa en mama van 3 prachtige dochters van 12, 9 en 7 jaar oud en ik kan toch voorzichtig wel zeggen dat ons leven draait om deze deze 3 schatten en daarnaast werken we en proberen we zo veel mogelijk te genieten van elkaar en van het leven!


Hobby's & Passies

Naast ons gezin en werk hou ik me best veel bezig met sport & gezondheid; lekker ff knallen met gewichten in de sportschool, een flink eind fietsen op m'n stoere mountainbike, lekker wat kilometertjes hardlopen of een heerlijke wandeling in een mooie omgeving! Al dat bewegen doe ik natuurlijk niet voor niks want ik ben stiekem ook meer dan dol op lekker (on)gezond eten! haha Mijn favoriete eten is by far gebakken knoflook garnalen en Sushi!

Mijn favoriete plek om even heerlijk te genieten en tot rust te komen is het strand... of het nou een bloedhete zomerdag is, een stormachtige herfstdag, een koude winterdag of een zonnige voorjaarsdag... ik kom er héél graag en dan kom ik gelijk op iets anders waar ik énorm van kan genieten; een prachtige zonsondergang... liefst natuurlijk op een mooie plek met fantastisch uitzicht, aangename temperatuur, heel romantisch met m'n man en eventueel kids, een lekker koud glaasje Hugo of Moscato d'Asti... én.... natuurlijk m'n camera!!! haha Al deze dingen komen niet héél vaak samen, maar wel minstens 1 keer per jaar in Toscane waar we heel graag genieten met het gezin van een heerlijke zomervakantie!

Op de bank hangen en netflix kijken is, helaas voor mijn man, niet mijn ding, ik zit liever achter m'n iMac foto's te bewerken of fotoalbums te maken :) Of heerlijk een beetje surfen op het internet, online shoppen, ideetjes doen voor alles en nog wat op pinterest, social media of ik ben graag bezig met een andere creatieve hobby; mooie dingen maken met de Silhouette Cameo. Daar kan ik o.a. textiel mee bedrukken, leuke stickers en/of belettering maken of ik ben weer eens bezig met het plannen van een metamorfose ergens in huis... want ook dát vind ik super leuk om te doen! Al met al vind ik dat allemaal véél vermakelijker dan bankhangen en TV kijken, máár er zijn een páár dingen op TV waar ik wél graag even voor ga zitten die aansluiten bij mijn hobby's en interesses; Expeditie Robinson, Wie is de Mol, The Voice (Zingen), VT wonen (Interieurstyling) en het Perfecte Plaatje (Fotografie)!

Persoonlijkheid

Ik ben een super enthousiaste, energieke, extroverte, spontane en gezellige persoonlijkheid en met deze karaktereigenschappen doe ik altijd enorm mijn best om iedereen zo mooi, leuk en spontaan mogelijk op de foto te zetten en mijn frisse en kleurrijke manier van nabewerken maakt het eindresultaat een feestje om naar te kijken!!!