Hi! Wat super leuk dat je een afspraak wil maken voor een shoot! Op dít moment ben ik even niet beschikbaar voor gezellige gezins- en familieshoots! Dit soort shoots doe ik graag buiten en ik heb in de afgelopen jaren gemerkt dat de weersomstandheden deze maanden gewoon niet relaxed zijn voor shoots met kids en daarnaast is het qua weer ook slecht te plannen! ;) Wil je graag een gezins- of familieshoot op een mooie lichte binnenlocatie, dan kan dat uiteraard wél gewoon!


Verder kun je bij mij ook gewoon een afspraak maken voor een portretjesshoot, zwangerschapsshoot, newbornshoot, lifestyle@home shoot of bedrijfsreportage, áls het maar ergens binnen is!


Op dit moment heb ik plekjes beschikbaar t/m januari 2024, wil je later in het jaar een shoot boeken? Hou dan mijn social media in de gaten, daar laat ik het als eerste weten als de shootagenda verder open gaat!

Hoe werkt het?


  1. Klik hieronder op 'Fotoshoot' en bekijk de beschikbare data & tijden
  2. Overleg zo nodig even met iedereen die op de foto gaat welke datum/tijd uitkomt en reserveer jouw plekje! (kies bij newborn een datum zo dicht mogelijk bij de uitgerekende datum, we hebben na de geboorte contact over een definitieve datum, dit kan qua beschikbaarheid meestal ook op andere dagen en tijdstippen dan mijn standaard beschikbaarheid)
  3. Vul het reserveringsformulier volledig in en verstuur je reservering
  4. Done! Zodra ik je mail ontvangen heb, neem ik contact met je op om jullie reservering te bevestigen en zal ik jullie een betaalverzoekje sturen voor een aanbetaling van 25% hierna is jouw reservering definitief.


Heb je een specifieke datum en tijd in gedachten, maar staat deze er niet meer bij?! Mail me dan gerust, misschien kan ik nog wel iets schuiven!


Let op: De aanvraag via de online agenda geldt als reservering, zodra ik deze persoonlijk heb bevestigd is deze overeenkomst bindend en gelden de Annuleringsvoorwaarden zoals beschreven onder het kopje ‘Annulering‘ en in de Algemene Voorwaarden.

Let op: In alle pakketprijzen is standaard een 'Publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 50,- voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit aangeven in jullie reservering en komt deze korting te vervallen • Op zondag & feestdagen reken ik een toeslag van € 50,-