Afspraak maken


Hey! Wat tof dat je een afspraak wil maken voor jouw shoot! Ik plan, buiten de minishoots en portretjesdagen, liefst maar 1 fotoshoot in per dag en plan deze het liefst vroeg in de ochtend in óf aan het einde van de dag. Deze voorkeur qua tijdstip heeft alles te maken met de stand van de zon en het licht wat ik mooi vind om in te fotograferen en wat past binnen mijn stijl qua fotografie.


  • Fotoshoots in de ochtend zijn doordeweeks in overleg te boeken op donderdag ochtend
  • Fotoshoots in de avond zijn doordeweeks in te boeken op dinsdag, woensdag of donderdag avond
  • Fotoshoots in het weekend zijn mogelijk op vrijdagavond en zaterdagochtend (evt. in overleg op zondagochtend met zon- & feestdagen toeslag)


Heb je een specifieke datum in gedachten, maar staat deze er niet meer bij?! Mail me dan gerust, misschien kan ik nog wel iets schuiven!


Hoe werkt het?


  1. Kies het pakket dat je wil boeken
  2. Bekijk de beschikbare data & tijden
  3. Overleg nog even met iedereen die op de foto gaat
  4. Reserveer jouw datum & tijd (kies bij newborn een datum zo dicht mogelijk bij de uitgerekende datum, we hebben na de geboorte contact over een definitieve datum, dit kan qua beschikbaarheid soms ook op andere dagen en tijdstippen dan mijn standaard beschikbaarheid)
  5. Ik neem contact met jou op om je reservering te bevestigen


Let op: De aanvraag via de online agenda geldt als reservering, zodra ik deze persoonlijk heb bevestigd is deze overeenkomst bindend en gelden de Annuleringsvoorwaarden zoals beschreven onder het kopje ‘Annulering‘ en in de Algemene Voorwaarden.

Let op: In alle pakketprijzen is standaard een 'Publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 50,- voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit aangeven in jullie reservering en komt deze korting te vervallen • Op zondag & feestdagen reken ik een toeslag van € 50,-