Vier je binnenkort je verjaardag? Hebben jullie een vrijgezellenfeest? Ben je geslaagd? Of hebben jullie een huwelijksjubileum?


Als je een gaaf feest organiseert en van alles uit de kast trekt om het onvergetelijk te maken, is het natuurlijk mega waardevol om hier later nog heel vaak met heel veel plezier op terug te kunnen kijken!


Hebben jullie binnenkort een feestje ivm een bijzondere gelegenheid en zijn jullie op zoek naar een leuke, frisse, spontane en gezellige fotograaf om jullie feest op een mooie, spontane, kleurrijke en professionele manier vast te laten leggen?!


Let me capture your party!!! Ik kom met héél véél plezier langs op jullie feest om op een ongedwongen manier alle hoogtepunten en bijzondere/leuke/gekke momenten vast te leggen, zodat jullie lekker kunnen genieten van het moment en de aanwezigheid en gezelligheid van jullie gasten en achteraf een prachtige herinnering ontvangen en daarmee na kunnen genieten van de sfeer, emoties en mooie momenten die zich afspeelden tijdens jullie feest.

Als 'ex-bruidsfotograaf' heb ik heel wat jaartjes ervaring met het fotograferen van prachtig sfeervolle recepties, knusse etentjes en knallende party's! Ik ga op een heerlijk nonchalante en ongedwongen manier te werk; er hoeft niemand te poseren of geforceerd te glimlachen en ik meng me op een onopvallende manier tussen de gasten en hou mijn ogen open en focus me op mooie en spontane momentjes om vast te leggen; die lach, die blik, die dance-move en die omhelzing, de lol en alle leuke en bijzondere details waar jullie aan gedacht hebben om jullie feest uniek en bijzonder maken.


Ik heb een scherp oog voor detail en een passie voor het vertellen van verhalen. Ik zorg er uiteraard voor dat ik de hoogtepunten vastleg, maar ook de kleine, intieme momenten die vaak over het hoofd worden gezien. Met mijn foto's leg ik het verhaal vast van jullie feest en zorg ik voor een prachtige blijvende herinnering zodat jullie nog heel lang kunnen nagenieten!

Investering

De investering voor jullie feest begint bij mij vanaf € 450,- Dit is inclusief;


  • Contact vtv over jullie feest en wensen
  • 2 uur fotografie op jullie feest
  • Een selectie van de mooiste en leukste foto's (minimaal 75) in Hoge Resolutie
  • Persoonlijke online gallery met wachtwoord om te delen met vrienden en familie
  • Reiskosten tot 10 km vanaf mijn woonadres in Maassluis.
  • Levering binnen 4 weken


Extra uren zijn mogelijk voor € 150,- per uur incl. ± 30-40 foto's per uur extra

Op zondag & feestdagen reken ik een toeslag van € 50,-

Als 'ex-bruidsfotograaf' heb ik heel wat jaartjes ervaring opgedaan met het fotograferen van prachtig sfeervolle recepties, knusse etentjes en knallende party's!

Ander soort feestje?!


Bovenstaande impressie is vooral een greep uit bruiloft-feestjes die ik gefotografeerd heb om jullie een idee te geven van mijn stijl en wat jullie kunnen verwachten, maar uiteraard is het ook mogelijk om mij langs te laten komen bij bijvoorbeeld een sfeervol diner, een gezellige BBQ, een babyshower, kraamfeest, receptie of borrel! Mail me gerust om de mogelijkheden te bespreken!