Lifestyle at Home

gezellig, knus, ontspannen en ongedwongen

Lekker samen een boekje lezen op de bank of wat lekkers maken in de keuken... Gezellig knuffelen bij de openhaard of misschien wel een lekkere stoeipartij met elkaar?! Het gezinsleven zit vol waardevolle alledaagse momentjes die nu zo gewoon lijken maar later heel dierbaar zijn. Laat deze kostbare herinneringen niet door je vingers glippen, maar laat mij ze vangen in een tastbare herinnering met een Lifestyle at home shoot! Óók een heel waardevol kado voor een oppasdag bij opa en oma!

Boek hier je shoot!

Wat kun je verwachten?

De lifestyle@home shoot die ik aanbied is bij andere fotografen ook wel bekend als een 'Day In The Life' shoot. De reden dat ik deze naam zelf niet gebruik is omdat dit eigenlijk een kleinere variant is; geen DAY in the life, maar ik kom bij jullie thuis gewoon fijne, leuke en mooie momentjes vastleggen in 1,5 a 2 uur in plaats van een hele dag! We bespreken van tevoren welk favoriete gezinsmomentje jullie graag vastgelegd willen hebben en zullen daar het tijdstip op afstemmen; een heerlijk ochtendritueel op zaterdagochtend met een lekker badje en ontbijtje of misschien wel een gezellige spelletjesmiddag met lekkere hapjes en drankjes bij de haard?! Wat zijn de waardevolle gezinsmomenten die jij heel graag op een mooie professionele manier vastgelegd zou willen hebben?

Een lifestyle@home shoot is eigenlijk een mooie middenweg tussen portretfotografie en documentaire fotografie. Ik leg jullie vast in jullie eigen omgeving en hoe het er bij jullie thuis gezellig aan toe gaat, maar dan met een heel klein beetje aansturing en tips om een mooi en compleet eindresultaat te komen. Allemaal gezellig, ongedwongen en ontspannen is; Niks moet, alles mag! Tenminste... wat betreft de shoot dan!

Reserveren


• Voor een lifestyle at home reportage kun je kiezen uit het standaard en premium pakket. Hieronder kun je zien wat de verschillen zijn en kun je ontdekken welk pakket het beste aansluit bij jullie wensen!


• Als jullie een pakket gekozen hebben, kunnen jullie in mijn online agenda het standaard óf premium pakket selecteren en een datum reserveren.


• Jullie ontvangen een automatische bevestiging via de mail en zodra ik jullie reservering gecheckt heb, neem ik persoonlijk contact met jullie op om alles te bevestigen.


• Zodra alles definitief is ontvangen jullie de rest van de info ter voorbereiding op de shoot zoals kledingtips en andere leuke en praktische tips ter voorbereiding op de shoot.

Standaard

Lifestyle at Home
± 60-75 min fotografie
incl. 20 foto's naar keuze
________
De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery.

incl. publicatiekorting:

€ 375,-

Premium

Lifestyle at Home
± 1,5 uur fotografie
incl. 30 foto's naar keuze
________
De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery.

incl. publicatiekorting:

€ 475,-

Let op: In alle pakketprijzen is standaard een 'Publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 50,- voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit aangeven in jullie reservering en komt deze korting te vervallen • Op zondag & feestdagen reken ik een toeslag van € 50,-

Overige kosten & Korting

Extra Personen

Extra foto's

Reiskosten

Zon- & Feestdagen

Publicatiekorting

USB-stick

Photoshop verzoekjes

Overige kosten & Korting

Extra Personen

Past een bepaald pakket qua tijd en/of aantal foto's precies bij jullie wensen maar zijn jullie met méér personen? Dan is het mogelijk om het gekozen pakket uit te breiden met € 20,- per persoon. Het aantal foto's van het pakket blijft dan hetzelfde en qua tijd kijk ik even wat er nodig is.

Extra foto's

Bij elk pakket zijn een x aantal foto's in hoge resolutie inbegrepen. Uiteraard is het mogelijk om achteraf méér foto's uit te kiezen! 1 foto extra begint bij € 14,- per stuk, maar hoe meer foto's jullie extra willen, hoe goedkoper ze worden! De korting kan oplopen tot € 7,50 per stuk. Jullie ontvangen hierover meer info als ik jullie de voorselectie mail.

Reiskosten

Binnen een straal van 10 km vanaf mijn woonadres zijn de reiskosten inbegrepen. Uiteraard vind ik het ook geen probleem om ietsjes verder te reizen. In dit geval reken ik € 1,- per extra kilometer.

Zon- & Feestdagen

Op zondag en feesdagen reken ik een toeslag van € 50,-

Publicatiekorting

In alle pakketprijzen is standaard een leuke 'publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 50,- voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit aangeven bij de laatste vraag in het contactformulier voor jullie reservering en komt de korting te vervallen.

USB-stick

Jullie ontvangen de foto's standaard in een Online Gallery waar jullie de foto's (onbeperkt) kunnen downloaden, maar het is ook mogelijk om de foto's daarbij ook op USB te ontvangen. De kosten hiervoor zijn € 15,- per stuk incl. verzendkosten.

Photoshop verzoekjes

Heb jij een speciaal Photoshop verzoekje of bijvoorbeeld hulp nodig om een mooie collage te maken, dan is dat mogelijk voor € 50,- incl. btw per uur. Ik kan meestal van tevoren wel een aardige schatting maken van hoeveel tijd een 'Photoshop verzoekje' gaat kosten.

Familie Bakkenes - Februari 2021


Terwijl het buiten begint te sneeuwen 🌨️ plukt mama de jongste uit bed... even een schone luier en dan rent hij snel naar de slaapkamer om te zien hoe de wereld buiten steeds witter wordt... óf waren het de enorme hijskranen van de nieuwe wijk zomerbries die zijn aandacht trokken? Beneden staat de haard 🔥 lekker aan en op de bank 'leest' 📖 (verzint 😜) grote broer een 'goed verhaal' over poep en scheet 💩🤣
Terwijl papa beneden de spareribs op de BBQ buiten in de gaten houdt, spelen de jongens boven met mama op de kamer met dino's 🦖 en auto's 🏎️ en daarna is het tijd voor vers gebakken cupcakes!!! 🧁 éérst natuurlijk even versieren... én dan lekker allemaal proeven! 🥳 Nog even stoeien op de bank en vliegtuigje spelen met papa ✈️ Nog even heerlijk kroelen met mama en nog een mooi portretje hier en daar... en dan -eindelijk- lekker naar buiten in de sneeuw spelen! ❄️🧣🧤
Zomaar een zaterdagmiddag met allemaal kleine gezinsmomentjes die zó normaal lijken, maar tegelijk tóch heel speciaal zijn en de moeite waard zijn om een blijvende herinnering van te maken 💕