Ik laat hier op mijn website voornamelijk gezinnen en families zien omdat dit ongeveer 90% is van wat ik doe... maar wisten jullie dat ik ook met enige regelmaat (steeds vaker) hele toffe zakelijke reportages mag maken?!⁠ Even een kleine impressie;⁠

⁠

  • 👤 Ik heb voor een bedrijf wel eens ± 80 portretten gemaakt van al het personeel in Nederland en België voor op de website.⁠
  • 🏋🏼‍♂️ ik heb al meerdere keren hele toffe en stoere foto's gemaakt voor Mahorokan, een sportschool in Maassluis. Een aantal foto's zijn op muurformaat afgedrukt en alle foto's worden verder gebruikt op hun website en hun social media.
  • 🏫 Ook ben ik wel eens op een basisschool aan het fotograferen geweest; deze foto's worden gebruikt voor de jaarlijkse kalender en nieuwsbrief.
  • 💇🏼‍♀️ Ik heb verschillende leuke spontane groepsfoto's en portretjes gemaakt voor verschillende bedrijven, o.a. bijvoorbeeld een verloskundigenteam (LIV) en al meerdere malen Virgo kappersteam :)⁠

⁠

En via 1 van de dames van dat kappersteam kwam de dame op deze foto bij mij terecht! ♥️ Voor haar bedrijf 'Monumental Assistance' maakte ik een prachtige reportage van haar bij Restaurant De Ridderhof voor op haar website en social media.

⁠

Ik vind het super leuk om zo m'n werk lekker afwisselend te houden en ik vind het natuurlijk geweldig hoe op deze manier nieuwe klanten hun weg naar mij vinden! 🥰⁠