Online agenda (tijdelijk) buiten gebruik!

Hi! Wat super leuk dat je een afspraak wil maken voor een shoot! Op dít moment is de online agenda even 'buiten gebruik' omdat ik op dit moment ivm een 'winterstop' even niet standaard beschikbaar ben voor gezellige gezins- en familieshoots! Iets met kindjes... koud... regen... wind... niet relaxed enz! Maar... wil jij graag een portretjesshoot, zwangerschapsshoot, newbornshoot, lifestyle@home of bedrijfsreportage inplannen? Neem dan even contact met me op via het contactformulier om een afspraak in te plannen!

Afspraak maken


Hey! Wat tof dat je een afspraak wil maken voor jouw shoot! Ik plan, buiten de minishoots en portretjesdagen, liefst maar 1 fotoshoot in per dag en plan deze het liefst vroeg in de ochtend in óf aan het einde van de dag. Deze voorkeur qua tijdstip heeft alles te maken met de stand van de zon en het licht wat ik mooi vind om in te fotograferen en wat past binnen mijn stijl qua fotografie.


Willen jullie graag een 'golden hour' shoot, dus met zo'n mooie warme gouden gloed op jullie foto's? Kies dan in de agenda het tijdstip ± 1 uur voor zonsondergang: Maart varieert dit tussen 18.15 en 20.15 uur | April varieert dit tussen 20.15 en 21.05 uur | Mei varieert dit tussen 21.05 en 21.55 uur | Juni varieert dit rond 22.00 uur | Juli varieert dit tussen 21.30 en 22.00 uur | Augustus varieert dit tussen 20.30 en 21.30 uur | September varieert dit tussen en 19.30 en 20.30 uur | Oktober varieert dit tussen 17.15 en 19.15 uur


Wil je precies weten hoe laat de zonsondergang is op de dag van jouw shoot? Kijk dan op deze website!


Heb je een specifieke datum en tijd in gedachten, maar staat deze er niet meer bij?! Mail me dan gerust, misschien kan ik nog wel iets schuiven!


Hoe werkt het?


  1. Klik hieronder op 'Fotoshoot' en bekijk de beschikbare data & tijden
  2. Overleg even met iedereen die op de foto gaat welke datum/tijd uitkomt en reserveer jouw plekje! (kies bij newborn een datum zo dicht mogelijk bij de uitgerekende datum, we hebben na de geboorte contact over een definitieve datum, dit kan qua beschikbaarheid meestal ook op andere dagen en tijdstippen dan mijn standaard beschikbaarheid)
  3. Vul het reserveringsformulier volledig in en verstuur je reservering
  4. Done! Zodra ik je mail ontvangen heb, neem ik contact met je op om jullie reservering te bevestigen en zal ik jullie een betaalverzoekje sturen voor een aanbetaling van 25% hierna is jouw reservering definitief.


Let op: De aanvraag via de online agenda geldt als reservering, zodra ik deze persoonlijk heb bevestigd is deze overeenkomst bindend en gelden de Annuleringsvoorwaarden zoals beschreven onder het kopje ‘Annulering‘ en in de Algemene Voorwaarden.

Let op: In alle pakketprijzen is standaard een 'Publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 50,- voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit aangeven in jullie reservering en komt deze korting te vervallen • Op zondag & feestdagen reken ik een toeslag van € 50,-