In 2018 fotografeer ik helaas even geen bruiloften, maar wil je een leuke spontane fotoshoot bij mij boeken? Of heb je een andere bijzondere gelegenheid en wil je weten of ik evt beschikbaar ben op die datum?

Je kunt mij mailen door middel van het contactformulier hiernaast. Over het algemeen probeer ik binnen 2 werkdagen te reageren, maar een enkele keer kan het ietsjes langer duren door drukte!

Zoals jullie in mijn portfolio wel kunnen zien, fotografeer ik het liefst buiten in de natuur. Omdat het in de herfst en winter nogal onvoorspelbaar kan zijn wat het weer betreft, plan ik de fotoshoots liefst zo veel mogelijk van april tot en met oktober. Uitzonderingen voor bijzondere gelegenheden zijn in overleg mogelijk!

Van november tot en met maart doe ik het dus heerlijk wat rustiger aan met fotoshoots en werk ik aan m’n website en promotie en bereid me weer voor op het nieuwe seizoen!

Pauline Stienstra Photography
Job van der Zeelaan 33
3145 WL Maassluis

E-mail: info@paulinestienstra.nl
KvK: 24474674
Algemene Voorwaarden

Let op: De aanvraag via het contactformulier is vrijblijvend, maar op het moment dat ik de datum, met uw instemming, voor u reserveer is deze overeenkomst bindend en gelden de Annuleringsvoorwaarden zoals beschreven onder het kopje ‘Annulering’

Naam*

E-mail adres*

Straat & Huisnummer*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

Onderwerp

Familienaam

Datum voorkeur

Aantal personen

Hoe ben je bij mij terecht gekomen?

Bericht

Het komt regelmatig voor dat mijn antwoord op aanvragen bij klanten in de Spam terecht komt. Om er zeker van te zijn dat mijn antwoord op uw mail goed bij u aankomt, kunt u info@paulinestienstra.nl toevoegen aan uw adresboek of safe list.