Fotoshoots

PRijzen & mogelijkheden

Hieronder vind u de prijzen voor de fotoshoots. Alle shoots zijn inclusief 10 km reiskosten vanaf Maassluis en jullie ontvangen alle geselecteerde foto's professioneel nabewerkt in hoge resolutie in een online gallery. De levertijd van de foto's is ± 4 weken na de shoot.

Locatie

De locatie voor de fotoshoot mogen jullie uiteraard zelf uitkiezen, nu kan het zijn dat jullie al precies weten wat je wil, maar sommige klanten vinden het leuk als ik een beetje meedenk hierin. Om jullie een beetje op weg te helpen heb ik een 'lookbook' gemaakt met voorbeelden van fotoshoots op bepaalde locaties waar ik regelmatig kom. Per locatie heb ik een selectie gemaakt van foto's die daar gemaakt zijn om jullie een indruk te geven van welke sfeer en uitstraling je kunt verwachten op die betreffende locatie. Zodra jullie een shoot bij mij geboekt hebben, ontvangen jullie een link per mail! Naast inspiratie voor de locatie staan er ook wat leuke tips in ter voorbereiding op de shoot en een indruk van wat je kunt verwachten tijdens de shoot. Wil je meer zien van bepaalde shoots? Klik op de portfolio-links hieronder voor een impressie!

FAQ

Zijn de reiskosten inbegrepen?

A.Binnen een straal van 10 km vanaf Maassluis zijn de reiskosten inbegrepen. Uiteraard vind ik het ook geen probleem om iets verder te reizen, hier reken ik dan € 0,35 per kilometer extra voor.

Kan ik de foto's ook op USB krijgen?

A.Yes! Dat kan! Een USB voorzien van mijn logo kan bij de shoot bijbesteld worden voor € 15,- per stuk incl. verzendkosten.

Kan ik ook een andere 'pakket' kiezen?

A.Het is altijd mogelijk om een shoot te 'upgraden' naar een hoger pakket, dus wil je meer tijd en foto's, dan kun je gewoon een hoger pakket uitkiezen. Het is helaas niet mogelijk om een lager pakket te nemen, dit zou ten kosten van de kwaliteit van de foto's gaan.

Kan ik zelf mijn foto's af laten drukken?

A.Ja! Jullie ontvangen van mij de foto's in hoge resolutie, dus jullie kunnen zelf een leverancier uitkiezen en zo veel foto's bestellen als dat jullie willen! Uiteraard krijgen jullie bij de foto's wel een vrijblijvend advies voor een goede leverancier ;)