Bruiloften

pakketten & overige prijzen

De pakketten voor bruidsfotografie beginnen bij € 1450,- voor 6 uur inclusief een prachtige luxe trouwalbum van 25 x 25 cm. De reportages zijn inclusief reiskosten en jullie ontvangen alle geselecteerde foto's professioneel nabewerkt in hoge resolutie op USB en in lage resolutie in een online gallery.

Bovenstaande pakketten zijn de basispakketten waar we mee kunnen beginnen voor een prijsopgave voor jullie grote dag. Geen enkele bruiloft is hetzelfde en daarom zijn de pakketten nog grotendeels naar jullie wensen aan te passen. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek zullen we jullie dag daarom vast in grote lijnen doornemen en naar aanleiding daarvan zullen we samen kijken wat jullie wensen zijn betreffende het aantal uren dat ik kom fotograferen en kunnen we even puzzelen welke prijs we dan uiteindelijk op zouden komen. Na het kennismakingsgesprek kunnen jullie samen nog even rustig alles laten bezinken en zelf nog even verder puzzelen indien gewenst.

Uiteraard is het ook mogelijk om mij te boeken zónder een luxe trouwalbum, dit is mogelijk vanaf € 1100,- voor 6 uur en hier kan ik jullie ook uiteraard meer over vertellen tijdens een kennismakingsgesprek!

Enthousiast geworden en benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie datum?