Voorselectie ontvangen


Oehhh... jullie hebben zojuist een mailtje met de voorselectie van jullie fotoshoot van mij ontvangen! Ik ben stiekem wel benieuwd of jullie éérst déze link geopend hebben of dat jullie je nieuwsgierigheid niet konden bedwingen en al lekker door de foto's heen gescrold zijn!


Op deze pagina vertel ik jullie alles wat jullie moeten weten om jullie selectie te maken en ik ben natuurlijk super benieuwd wat jullie er so far van vinden en welke foto's favoriet zijn!


In de mail hebben jullie van mij een link + wachtwoord ontvangen naar jullie online gallery. De foto's in deze gallery heb ik even voor het mooie een basis bewerking gegeven, maar ze zijn nog niet af! Nadat jullie je selectie hebben gemaakt ga ik met, de door jullie gekozen, foto's aan de slag en zodra ze klaar zijn ontvangen jullie deze van mij in hoge resolutie zonder logo.

Hoe werkt het?

Selectie maken


Jullie kunnen de selectie heel eenvoudig maken door jullie favoriete foto's in jullie online gallery te markeren met een hartje,

Zwart-wit foto's


Als jullie bepaalde foto's óók graag in zwart-wit willen ontvangen, dan kun je de foto gewoon markeren met een hartje en schrijf je bij de notities '+ zwart-wit'. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Selectie versturen


Zodra jullie helemaal tevreden zijn over jullie selectie, kun je rechts bovenin klikken op het vliegtuigje (verzenden naar fotograaf) en delen jullie je selectie met mij.

TIP: Mochten jullie de selectie met meerdere personen willen maken, dan is het handig om met 1 mailadres in te loggen zodat je het overzichtelijk houd welke foto's er al in de selectie zitten en welke niet en op hoeveel foto's jullie in totaal zitten.

Nabewerking


Zodra jullie de selectie verstuurd hebben ga ik alle gekozen foto's mooi nabewerken en finetunen qua uitsnede, licht, kleur en contrast. Plekjes, vlekjes en storende objecten haal ik waar nodig weg en ik zorg voor een mooi geheel van de hele reportage. Zodra ik de foto's af heb, ontvangen jullie van mij een mailtje met de nodige info om de foto's in Hoge Resolutie te kunnen downloaden.

Extra foto's


Bij elk pakket zijn een 'x aantal' foto's op hoge resolutie inbegrepen. Even een overzichtje:

Portretjes : 2 foto's • Minishoots : 5 foto's • Basis pakket : 15 foto's • Standaard pakket : 20 foto's • Premium pakket : 30 foto's


Máár... vinden jullie de foto's zó tof of vinden jullie het lastig om te kiezen en willen jullie toch gewoon graag méér foto's uitkiezen?! Dan is dit uiteraard mogelijk! Losse foto's zijn normaal gesproken € 15,- per stuk, maar alléén voor de eerste selectie heb ik speciale (staffel)prijzen voor extra foto's; Tijdens de eerste selectie betaal je € 14,- per stuk ipv € 15,- maar hoe méér foto's jullie extra willen, hoe goedkoper ze per stuk worden! Hieronder staan de prijzen in een tabel beschreven.


Willen jullie op een later tijdstip nog extra foto's bijbestellen dan is dat dus gewoon mogelijk, maar dan betalen jullie dus de normale prijs van € 15,- per stuk en vervallen de staffelprijzen.

+ 5 foto's

€ 12,50 p.st.

+ 10 foto's

€ 11,- p.st.

+ 15 foto's

€ 9,50 p.st.

+20 foto's

€ 8,50 p.st.

Prijzen overzicht


Voor jullie gemak heb ik hieronder even een overzichtje gemaakt van de prijzen van 1 tm 40 foto's extra. Let op; door de staffelprijzen is het soms voordeliger om méér foto's uit te kiezen, dit gebeurt bij 9, 13, 14, 18 en 19 foto's! Ik heb die aantallen even schuingedrukt en doorgestreept en de goedkopere optie vetgedrukt om jullie hier even extra bewust van te maken! Doe er je voordeel mee! ;)


Willen jullie nou méér dan 40 foto's extra... (ja dit komt écht wel eens voor!) dan is er nog een laatste staffel-korting: tot en met 40 foto’s extra betalen jullie de prijs zoals in de tabel hieronder, maar daar boven kan ik nog een laatste staffel-korting aanbieden waarin jullie vanaf de 41e foto extra nog maar € 7,50 per foto betalen.


Planning


Qua planning zou het voor mij fantastisch zijn als jullie je keuze binnen 1 a 2 weken zouden kunnen maken, dan kan ik er ook weer snel mee aan de slag en blijf ik een beetje op schema. Lukt dit niet; geen probleem, maar zouden jullie me dat dan even willen laten weten?! Dan hou ik er rekening mee in mijn planning en zodra ik jullie selectie dan binnen heb, plan ik jullie nabewerking gewoon zo snel mogelijk weer in.


Ik hoop dat alles duidelijk is zo, zo niet; mail me gerust!


Heel veel plezier en succes met het maken van jullie keuze!


Liefs Pauline