Fotoshoots

PAkketten & prijzen

Wat súper leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot bij mij! Neem een kijkje hieronder om te zien welke verschillende pakketten ik jullie te bieden heb en welke het beste past bij jullie gezelschap en wensen! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op!

Basis

± 45 - 60 min.
incl. 15 foto's naar keuze
Max. 5 personen*
________
De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery.

€ 200,-

Standaard

± 60 - 75 min.
incl. 30 foto's naar keuze
Max. 8 personen
________
De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery.

€ 275,-

Premium

± 75 - 90 min.
incl. 45 foto's naar keuze
Max. 15 personen
________
De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery.

€ 350,-

Basis: Portretten, duo's & lovers en kleinere gezinnen. 

Standaard: Portretten, duo's & lovers, lifestyle newborn, lifestyle@home, gezinnen en kleinere families.

Premium: Portretten, duo's & lovers, lifestyle newborn, lifestyle@home, gezinnen en grotere families.

* Helaas is het Basis pakket niet geschikt voor een lifestyle newborn of lifestyle@home reportage. Wél voor newborn portret + gezinsfoto.


Minishoots

Naast bovenstaande pakketten heb ik nog pakket 'Mini'. De minishoots zijn niet los te boeken, maar hiervoor reserveer ik een aantal data in mijn agenda op een aantal van mijn favoriete shoot-locaties en dan plan ik meerdere shoots achter elkaar!

Heb je interesse in een minishoot? Neem dan een kijkje op de speciale pagina voor minishoots via onderstaande knop om er achter te komen of dit wat voor jullie is!

Minishoots

Locatie

De locatie voor de fotoshoot mogen jullie uiteraard zelf uitkiezen, nu kan het zijn dat jullie al precies weten wat je wil, maar sommige klanten vinden het leuk als ik een beetje mee denk hierin. Om jullie een beetje op weg te helpen heb ik een digitaal 'lookbook' gemaakt met voorbeelden van fotoshoots op bepaalde locaties waar ik regelmatig kom. Per locatie heb ik een selectie gemaakt van foto's die daar gemaakt zijn om jullie een indruk te geven van welke sfeer en uitstraling je kunt verwachten op die betreffende locatie.

Zodra jullie een shoot bij mij geboekt hebben, ontvangen jullie een link per mail! Naast inspiratie voor de locatie staan er ook wat leuke tips in ter voorbereiding op de shoot en een indruk van wat je kunt verwachten tijdens de shoot. Wil je meer zien van bepaalde shoots? Klik op de portfolio-links hieronder voor een impressie!

Veelgestelde Vragen

Zijn de reiskosten inbegrepen?

A.Binnen een straal van 10 km vanaf Maassluis zijn de reiskosten inbegrepen. Uiteraard vind ik het ook geen probleem om iets verder te reizen, hier reken ik dan € 0,75 per éxtra kilometer voor.

Is er mogelijkheid om extra foto's bij te kopen?

A.Yes! Als jullie meer foto's leuk vinden, kun je gewoon extra foto's bijkopen voor € 7,50 per stuk!

Kan ik zelf mijn foto's af laten drukken?

A.Ja! Jullie ontvangen van mij de foto's in hoge resolutie, dus jullie kunnen zelf een leverancier uitkiezen en zo veel foto's bestellen als dat jullie willen!

Kan ik de foto's ook op USB krijgen?

A.Yes! Dat kan! Een USB voorzien van mijn logo kan bij de shoot bijbesteld worden voor € 15,- per stuk incl. verzendkosten.

Hoe lang duurt het voor ik de foto's ontvang?

A.Jullie ontvangen jullie foto's uiterlijk binnen 4 weken na de shoot! Ik kan meestal aan het einde van de shoot wel een iets betere schatting geven van wanneer jullie de foto's kunnen verwachten.

Ik ben met 1 of 2 personen te veel, móet ik dan een pakket hoger nemen?

A.Het maximum aantal personen heeft vooral te maken met de shoottijd die ik per pakket berekend heb. Het is mogelijk om de tijd van een lager pakket te 'upgraden' voor € 25,- per kwartier. Het aantal foto's blijft dan hetzelfde. Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor jullie situatie te bespreken.