Fotoshoots

Pakketten & prijzen

Wat súper leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot bij mij! Neem een kijkje hieronder om te zien welke verschillende pakketten ik jullie te bieden heb en welke het beste past bij jullie gezelschap en wensen! Onder elk pakket staat beschreven waar dit pakket wel of niet geschikt voor is en in het roze blok staat een beschrijving van eventuele extra mogelijkheden en/of kosten.

Basis

± 45 min fotografie
15 foto's naar keuze
Max. 5 personen*
________
De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery.

incl. publicatiekorting:

€ 225,-

Standaard

± 60 min fotografie
incl. 30 foto's naar keuze
Max. 8 personen
________
De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery.

incl. publicatiekorting:

€ 300,-

Premium

± 90 min fotografie
incl. 45 foto's naar keuze
Max. 15 personen

________
De foto's van jullie keuze worden zorgvuldig en professioneel nabewerkt en in hoge resolutie geleverd in jullie persoonlijke online gallery.

incl. publicatiekorting:

€ 375,-

Basis: Portretten, duo's & lovers en kleinere gezinnen.

Niet geschikt voor lifestyle newborn & lifestyle@ home

Standaard: Portretten, duo's & lovers, lifestyle newborn, gezinnen en kleinere families.

Premium: Portretten, duo's & lovers, lifestyle newborn+, lifestyle@home, gezinnen en grotere families.

Overige kosten & Korting

Publicatiekorting

Reiskosten

Extra foto's

USB-stick

Extra Personen - Upgrade

Photoshop verzoekjes

Overige kosten & Korting

Publicatiekorting

In alle pakketprijzen is standaard een 'Publicatiekorting' opgenomen t.w.v. € 75,- voor het gebruik van jullie foto's voor mijn eigen promotionele doeleinden (website, portfolio, social media, drukwerk etc.) Als jullie het niet fijn vinden als ik jullie foto's gebruik, dan kunnen jullie dit aangeven bij de laatste vraag in het contactformulier voor jullie reservering en komt de korting van € 75,- te vervallen.

Reiskosten

Binnen een straal van 10 km vanaf mijn woonadres zijn de reiskosten inbegrepen. Uiteraard vind ik het ook geen probleem om ietsjes verder te reizen. In dit geval reken ik € 0,75 per extra kilometer.

Extra foto's

Er zijn standaard een x aantal foto's per pakket inbegrepen, maar als jullie méér foto's leuk vinden, dan kun je extra foto's bijkopen voor € 7,50 per stuk!

USB-stick

Jullie ontvangen de foto's standaard in een Online Gallery waar jullie de foto's (onbeperkt) kunnen downloaden, maar het is ook mogelijk om de foto's daarbij ook op USB te ontvangen. De kosten hiervoor zijn € 15,- per stuk incl. verzendkosten.

Extra Personen - Upgrade

Het maximum aantal personen per pakket heeft vooral te maken met de shoottijd die ik per pakket berekend heb. Ben je net met 1 of 2 personen meer en is een heel pakket hoger niet wat je wil? Dan is het eventueel mogelijk om de tijd van een pakket te 'upgraden' voor € 25,- per kwartier. Het aantal foto's blijft dan hetzelfde. Neem vtv even contact met mij op om de mogelijkheden voor jullie situatie te bespreken.

Photoshop verzoekjes

Heb jij een speciaal Photoshop verzoekje of bijvoorbeeld hulp nodig om een mooie collage te maken, dan is dat mogelijk voor € 50,- incl. btw per uur. Ik kan meestal van tevoren wel een aardige schatting maken van hoeveel tijd een 'Photoshop verzoekje' gaat kosten.

Locatie

De locatie voor de fotoshoot mogen jullie uiteraard zelf uitkiezen. Nu kan het zijn dat jullie al precies weten wat je wil, maar sommige klanten vinden het leuk als ik een beetje meedenk hierin. Om jullie een beetje op weg te helpen heb ik een digitaal 'lookbook' gemaakt met voorbeelden van fotoshoots op bepaalde locaties waar ik regelmatig kom. Per locatie heb ik een selectie gemaakt van foto's die daar gemaakt zijn om jullie een indruk te geven van welke sfeer en uitstraling je kunt verwachten op die betreffende locatie. Zodra jullie een shoot bij mij geboekt hebben, ontvangen jullie een link per mail! Naast inspiratie voor de locatie staan er ook leuke kledingtips in en wat andere handige tips ter voorbereiding op de shoot.

Tijdstip

Qua tijdstip ben ik iets minder flexibel, maar wél om jullie de mooiste foto's te kunnen leveren! Ik shoot liefst vroeg in de ochtend óf aan het einde van de dag. Dit heeft alles te maken met de stand van de zon en het licht wat het beste past bij mijn stijl qua fotografie.

Wil je meer zien van bepaalde shoots? Neem dan een kijkje in mijn portfolio voor een impressie!


Minishoots

Naast bovenstaande pakketten heb ik nog pakket 'Mini'. De minishoots zijn niet los te boeken, maar hiervoor reserveer ik een aantal data in mijn agenda op een aantal van mijn favoriete shoot-locaties en dan plan ik meerdere shoots achter elkaar!

Heb je interesse in een minishoot? Neem dan een kijkje op de speciale pagina voor minishoots via onderstaande knop om er achter te komen of dit wat voor jullie is!

Minishoots