Helaas...

De afgelopen 8 jaar heb ik met ontzettend veel plezier héél véél prachtige bruiloften mogen vastleggen. Van klein en intiem tot groots en uitbundig!!!

Ik heb oprecht genoten van al die fantastische, prachtige, ontroerende, leuke en emotionele momenten en ben al 'mijn' lieve bruidsparen enorm dankbaar dat ik bij mocht dragen aan hun 'mooiste dag' en een prachtige herinnering voor hen mocht maken.

Liefst zou ik nog jaren doorgaan met het fotograferen van bruiloften, maar afgelopen jaren zijn onze gezinsomstandigheden dusdanig veranderd dat het allemaal een beetje te druk/veel/pittig werd. (In de zomervakantie was ik bijvoorbeeld met regelmaat van 8.00 - 20.00 'gewoon moeder' en van 20.00 - 3.00 uur aan het knallen om al m'n deadlines te halen!) Na heel veel twijfelen heb ik daarom besloten om voorlopig even te stoppen met het fotograferen van bruiloften om de rust in ons gezin te bewaren.

Ik hoop zo nu en dan nog als second shooter mee te gaan met andere bruidsfotografen en wie weet... ooit... als de omstandigheden het toelaten lijkt het me heerlijk om de bruiloften weer op te pakken!