Newborn

Lifestyle Newborn

Standaard & Premium pakket


Ik krijg met regelmaat de vraag of ik ook newborn foto's maak... Ja zéker... maar ik doe eigenlijk alleen 'lifestyle newborn' reportages, ik ben geen 'échte' newborn fotograaf. Maar wat houd dat nou in zo'n 'lifestyle' reportage?! En waarin is een lifestyle reportage anders dan een 'normale' shoot?


Lifestyle fotografie houd eigenlijk in dat ik jullie als gezinnetje en de baby fotografeer zoals jullie écht zijn; zo natuurlijk mogelijk. Het échte realistische gezinsgeluk met een klein beetje aansturing en tips, géén hele geposeerde of statische foto's, maar de échte momentjes zoals het er bij jullie bij jullie thuis en in jullie gezinnetje aan toe gaat.


Ik neem zelf geen accessoires mee en leg de baby niet in bepaalde houdingen met verschillende achtergronden, outfits en haarbandjes oid.⁠⁠


Het idee is dat jullie uiteindelijk een reportage ontvangen waarin je een goed beeld krijgt van hoe het er aan toe ging in die eerste periode na de geboorte van de kleine: op een ontspannen en ongedwongen manier foto’s van jullie gezinnetje en uiteraard ook wat mooie mooie portretjes van de kleine en detail-foto’s met mijn macro lens van handjes, voetjes, wimpertjes enz met een rustige achtergrond en uiteraard maken we ook mooie foto's met eventuele broertjes en zusjes.