FAQ - Veelgestelde vragen

Zijn de reiskosten inbegrepen?

A.Binnen een straal van 10 km vanaf Maassluis zijn de reiskosten inbegrepen. Uiteraard vind ik het ook geen probleem om iets verder te reizen, hier reken ik dan € 0,75 per éxtra kilometer voor.

Is er mogelijkheid om extra foto's bij te kopen?

A.Yes! Als jullie meer foto's leuk vinden, kun je gewoon extra foto's bijkopen voor € 7,50 per stuk!

Kan ik zelf mijn foto's af laten drukken?

A.Ja! Jullie ontvangen van mij de foto's in hoge resolutie, dus jullie kunnen zelf een leverancier uitkiezen en zo veel foto's bestellen als dat jullie willen!

Kan ik de foto's ook op USB krijgen?

A.Yes! Dat kan! Een USB voorzien van mijn logo kan bij de shoot bijbesteld worden voor € 15,- per stuk incl. verzendkosten.

Hoe lang duurt het voor ik de foto's ontvang?

A.Jullie ontvangen jullie foto's uiterlijk binnen 4 weken na de shoot (buiten schoolvakanties). Ik kan meestal aan het einde van de shoot wel een iets betere schatting geven van wanneer jullie de foto's kunnen verwachten.

Ik ben met 1 of 2 personen te veel, móet ik dan een pakket hoger nemen?

A.Het maximum aantal personen heeft vooral te maken met de shoottijd die ik per pakket berekend heb. Het is mogelijk om de tijd van een lager pakket te 'upgraden' voor € 25,- per kwartier. Het aantal foto's blijft dan hetzelfde. Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor jullie situatie te bespreken.

Photoshop verzoekjes

A.Heb jij een speciaal Photoshop verzoekje of bijvoorbeeld hulp nodig om een mooie collage te maken, dan is dat mogelijk voor € 50,- incl. btw per uur.